Şanlıurfaspor seriyi bozdu

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 3-2 mağlup olan Şanlıurfaspor'da 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. ''Ceylanlar'', bu sezon ilk defa bir maçta 3 gol yedi. Sarı-yeşilliler, 2014-2015 sezonunun ikinci haftasında deplasmanda yaptığı Antalyaspor maçından

Şanlıurfaspor seriyi bozdu
PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 3-2 mağlup olan Şanlıurfaspor'da 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. ''Ceylanlar'', bu sezon ilk defa bir maçta 3 gol yedi.
 
Sarı-yeşilliler, 2014-2015 sezonunun ikinci haftasında deplasmanda yaptığı Antalyaspor maçından 1-0 mağlup ayrılarak ilk yenilgisini almıştı.
 
"Ceylanlar", bu maçtan sonra çıktığı 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu maçların 4'ünde galip gelen Şanlıurfaspor, 3 kez de berabere kaldı.
 
Ligin 10'uncu haftasında Adana Demirspor'a 3-2 mağlup olarak yenilmezlik serisi sonlanan Şanlıurfaspor, böylece bu sezon seyircisi önündeki ilk yenilgisini de almış oldu. Güneydoğu temsilcisi, sahasında da en son geçen sezon Orduspor'a 4-3 mağlup olmuştu.
 
Kaleci Fevzi Elmas, Adana Demirspor maçında Timur Bayram Özgöz'ün iki, Mulenga'nın ise penaltı atışından golüne engel olamayınca Şanlıurfaspor, bu sezon ilk defa kalesinde 3 gol birden gördü.
 
Adana Demirspor yenilgisiyle zirve yarışında geriye düşen sarı-yeşilliler, 18 puanla haftayı 4'üncü sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor