Samsunspor'un rakibi belli oldu

Samsunspor, Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çarşamba günü Yunanistan'ın Ergotelis takımı ile hazırlık maçı yapacak.Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollan

Samsunspor'un rakibi belli oldu

Samsunspor, Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çarşamba günü Yunanistan'ın Ergotelis takımı ile hazırlık maçı yapacak.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdürüyor. Hollanda'da kamp yaptıkları Doorwerth kentindeki Golden Tulip Otel Tesisleri'nde çalışmalarına ara vermeden devam eden Samsunsporlu futbolcular, bu sabah otelin ormanlık alanında kros yaptı. 30 dakika süren kros çalışması otel bahçesinde tamamlandı. Öğleden sonra izin verilen oyuncular, otobüsle Amsterdam'a giderek tarihi ve turistik alanları gezdi

Bu arada dün akşam Belçika'nın Germinal Beerschot takımı ile yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, çarşamba günü de Yunanistan'ın Ergotelis takımı ile bir hazırlık maçı yapacak.

Öte yandan teknik direktör Vladimir Petkoviç'in raporu doğrultusunda kaptan Turgay Gölbaşı ile yollar ayrıldı. 3 sezondur Samsunspor forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Hollanda kampında teknik heyetin gözüne giremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor