Samsunspor'un hedefi Süper Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktör Erhan Altın, Süper Lig'e çıkmaya iddialı olduklarını ve geçen yıl bu takımın finalden döndüğünü belirtti.Altın,  yaptığı açıklamada, Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon haz

Samsunspor'un hedefi Süper Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktör Erhan Altın, Süper Lig'e çıkmaya iddialı olduklarını ve geçen yıl bu takımın finalden döndüğünü belirtti.

Altın,  yaptığı açıklamada, Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyerek, transferleri tamamlaya çalıştıklarını ifade etti.

Çok çetin bir lig geçeceğini ifade eden Altın, "Takımlara bakıyorum, herkesin hedefi Süper Lig. Bizim de hedefimiz Süper Lig, ne olursa olsun. Samsunspor'un olduğu her ortamda bir hedef vardır. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii ki bu çalışmaları sürdürürken maç esnasında biz sahayı dolduran taraftarlarımızı ve televizyonlardan ekran başında seyreden seyircilere futbol adına güzel şeyler sunmak istiyoruz" diye konuştu.

Altın, futbolun güzelliklerini sahaya sunmak istediklerini anlatarak, "Futbol üç neticeli bir oyundur ama dünyanın sonu değildir. Önemli olan futbolun güzelliğini siz sahaya yansıttıktan sonra taraftardan, bizi destekleyenlerden o övgüyü alacağız. Bizim çabamız bu. Sakatlık yaşamadan, huzurlu, bilimsel bir antrenman geçirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Altın, şöyle devam etti:

"Süper Lig için tabii ki iddialıyız. Geçen yıl bu takım, finalden döndü. Yani demek ki istenildiği zaman bunları başarırsınız. Ben, yönetimim, taraftarımız ve futbolcularımız, bütün ekibimiz bunu istiyoruz, bunu hedefliyoruz. İnşallah başarmak için her şeyimizi vereceğiz. Biz o hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Bu çalışmalarımızın semeresini de inşallah lig başladığı zaman alacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler