Samsunspor'un 1461 Trabzon maçı korkusu!

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 1461 Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, “Rakipten çok, kötü zemini düşünüyoruz. Ne pahasına olursa olsun galibiyetle döneceğiz” dedi.Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlı

Samsunspor'un 1461 Trabzon maçı korkusu!

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 1461 Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, “Rakipten çok, kötü zemini düşünüyoruz. Ne pahasına olursa olsun galibiyetle döneceğiz” dedi.

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki idman düz koşu ile başladı. Aydınspor ile oynanan kupa maçında forma giyen oyuncular konuşunun ardından açma germe yaparak dinlenmeye çekilirken, diğer oyuncular ise yarım sahada maç yaptı. Kırmızı-beyazlı takım yarın Samsun'da son idmanını yapacak ve cumartesi günü sabah Trabzon'a hareket edecek. Trabzon'da akşam üzeri yapılacak idmanın ardından ise maç saatini beklemeye başlayacak.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar, zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Kupada tur atlamayı çok istiyorduk ama olmadı. Şimdi önümüzde çok zorlu maçlarımız var. Rakipten çok, kötü zemini düşünüyoruz. Ama ne pahasına olursa olsun galibiyetle döneceğiz” diye konuştu.

20131003aw001046_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor