Samsunsporlu futbolcular tepkili

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle 2 gün idmana çıkmadıklarını açıklayarak, kendilerini suçlayan Samsunspor Kulüp Başkanı Mehmet Bank'a tepki gösterdi. Samsunspor resmi internet sitesinden futbolcuların p

Samsunsporlu futbolcular tepkili
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle 2 gün idmana çıkmadıklarını açıklayarak, kendilerini suçlayan Samsunspor Kulüp Başkanı Mehmet Bank'a tepki gösterdi.
 
Samsunspor resmi internet sitesinden futbolcuların pazartesi ve salı günü idmana çıktığı yönünde açıklama yapılmasına futbolcular tepki gösterdi. Kulüp Başkanı Mehmet Bank'ın yaptığı açıklama bir süre sonra siteden kaldırıldığı görüldü.
 
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamanın fotoğraflarını basın mensuplarına dağıtan futbolcular, Nuri Asan Tesislerinde birlik beraberlik mesajı verdiler.
 
Futbolcular adına açıklama yapan Boşnak futbolcu Adiloviç, son günlerde yaşanan sıkıntılardan sonra geçen hafta haklı olarak başlattıkları idmana çıkmama tepkisini pazartesi ve salı günü de sürdürdüklerini hatırlattı.
 
Samsunspor Kulüp Başkanı Mehmet Bank'ın açıklamalarının tamamen gerçek dışı olduğunu bildiren Adiloviç, şunları kaydetti:
 
"Biz futbolcular olarak bugüne kadar Samsunspor için her şeyimizi verdik. Tüm takım olarak onurlu, gururlu ve yalansız bir şekilde tüm zorluklara direndik. Bizlerin bu onurlu duruşunu farklı taraflara çekip bizleri suçlu çıkarmak isteyenleri kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler