Samsunspor'dan TS'ye teşekkür...

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, hafta sonu Trabzon'da oynanan Trabzonspor- Bursaspor maçında Rize, Ordu ve Samsunspor'un şampiyonlukları için verilen destek ve jestten dolayı Trabzonspor Yönetim Kurulu'na teşükkür etti. Bank Asya'da mücadele eden Gire

Samsunspor'dan TS'ye teşekkür...

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, hafta sonu Trabzon'da oynanan Trabzonspor- Bursaspor maçında Rize, Ordu ve Samsunspor'un şampiyonlukları için verilen destek ve jestten dolayı Trabzonspor Yönetim Kurulu'na teşükkür etti.

Bank Asya'da mücadele eden Giresunspor'un düşme potasından uzaklaştığını, diğer Samsunspor, Çaykur Rizespor ve Orduspor'un şampiyonluğu kovalayan takımlar olduğunu hatırlatan Tan, " Gönül isterdi ki bütün bölge takımlarımız bu arenada yer alsın. Kaldı ki bu birlikteliğe bölgenin bu birlikteliğe fazlası ile ihtiyacı var. Kendi içinden çok kaliteli futbolcular yetiştiren bölge takımlarımız aynı zamanda bölge futbolunu güçlendirip Türkiye'de Karadeniz futbolunu bir misyon haline getirir. Trabzon'da yaşanmış olan jest bizi çok mutlu etti. Samsunspor Kulübü bu tür birlikleri her zaman ön plana taşıyan bir kulüp olmuştur. Başkanımız da bu hassasiyete bir ara değinmiş ve buna yönelik mesaj vermişti. Bu güzel görüntüleri bütün Karadeniz takımların sahiplenmesi, aradaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirici noktalara gelmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bütün bölgede bu hassasiyet anlaşılır. Şehir birlikteliği açısından verilen bu mesajdan dolayı Trabzonspor yönetimini kutluyorum. Sporun barış ve kardeşlik ruhunun özüne göre davranılmıştır. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler