Samsunspor'dan Tanju Çolak'a yalanlama!

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, yeni transferleri Eldin Adiloviç'le ilgili Tanju Çolak'ın ortaya attığı 'sakat sakat alındı' iddialarına cevap verdi, "Son 3 yılda 84 maçta 46 gol attı. Sakat olduğu iddiası külliyen yalandır" de

Samsunspor'dan Tanju Çolak'a yalanlama!

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, yeni transferleri Eldin Adiloviç'le ilgili Tanju Çolak'ın ortaya attığı 'sakat sakat alındı' iddialarına cevap verdi, "Son 3 yılda 84 maçta 46 gol attı. Sakat olduğu iddiası külliyen yalandır" dedi.

Başkan Emin Kar, İkinci Başkan Recep Hun ve Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Son günlerde çıkan bazı haberler ve takımın genel durumunu değerlendirec eklerinhi belirten Başkan Emin Kar, şunları söyledi:

"Ligde 9 hafta geride kaldığında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldık. Balıkesirspor galibiyetinin yanında bizi sevindiren bir diğer konu da Orduspor dışında üst sıralardaki tüm rakiplerimizin puan kaybı yaşaması oldu. Bu durum üst sıralardan kopmamamıza neden oldu. Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla ve taraftarı ile bir hava yakalamaya çalışıyoruz. İyi bir takım olmaya gayret gösteriyoruz. Fakat ne yazık ki birkaç kişi söylemleri ile 'Niye bu takım iyi gidiyor' izlenimi bırakmaya başladı."

Bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Tanju Çolak’ın, yeni transfer Adiloviç’le ilgili ortaya attığı iddialarına da cevap veren Başkan Emin Kar, şöyle konuştu:

"Herkesin evinde olan, açık bir kanaldan böyle bir program yapılmasını ve Samsunspor üzerine bu kadar oyunlar oynanmasını hayretle izliyorum. Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum kendisi televizyonda cevap verebilir. Kimse bir şey bilmiyorsa internet diye bir şey var. Kendi beceremiyorsa kardeşi bu işlerden iyi anlar. Ona sorsun, internete girsin. Eldin Adiloviç diye yazsın. Adiloviç son 3 sezonda toplamda 84 maçta forma giydi ve 46 gole imza attı. Ayrıca Adiloviç’in 6 ayda bir takım değiştirdiğini söyleniyor. Adiloviç son 3 sezondur aynı takımda forma giymiş. Adiloviç’in sakat olduğu iddiası külliyen yalandır."

Adiloviç’in kendisiyle de konuştuğunu dile getiren Başkan Emin Kar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adiloviç, futbol hayatındaki en büyük sakatlığının 2 ya da 3 kere gribe yakalanmak olduğunu söyledi. Hiçbir maçta sakatlıktan dolayı oynamamazlık yapmamış. Sakat olan bir insan 3 sezon boyunca üst üste 84 maç oynar mı. Bu arkadaşımızın eski bir Samsunsporlu olması bizi üzüyor. Kendisi bu hafta da inanılmaz bir iddiayla ortaya çıktı ve Adiloviç’in sözleşmesinde trafik kazası hariç diğer tüm sakatlıklarda parasının tamamını alacağının yazdığını iddia etti. Ben 4 aydır kendisi ile görüşmedim. Bundan sonra da görüşmeyi düşünmüyorum. Şu anda Adiloviç’in sözleşmesinin kopyası elimde duruyor. Sözleşmede, ‘Futbolcu, Samsunspor’un futbol aktivitelerinden dolayı sakatlanırsa, kulüp ilk 3 maçı ödeyecek, sonraki ödemelere ise yönetim kurulu karar verecektir. Kulüp oyuncuya kullanımı için bir otomobil ve apartman dairesi kiralayacaktır’ yazıyor. Bunların dışında başka hiçbir özel madde sözleşmede yer almamaktadır. Çok ayıp şeylerdir bunlar. Herkes kendi takımı ile ilgilensin. Biz Samsunsporlu olarak Samsunspor’la uğraşırız."

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür eden Başkan Emin Kar, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her zaman söylüyorum. Bakanımız olmasaydı Samsunspor sahaya çıkamazdı. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş’a da teşekkür ediyorum. Onların sayesinde ayakta duruyoruz. Ben geçen hafta, (Şehir takıma sahip çıkmıyor) dediğimde beni taraftarlarla karşı karşıya bırakmaya çalıştılar. Ama ben bunu taraftarlarımız açısından söylemedim. Kimse kusura bakmasın, Samsunspor iyi yolda. Yönetim kurulu olarak doğru bildiğimizden şaşmayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor