Samsunspor’dan 3 Gollü Galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Maça hızlı başlayan Samsunspor, Mustafa Sevgi, Kone ve Murat Gürbüzerol ile yakaladıkları pozisyonları değerlendi

Samsunspor’dan 3 Gollü Galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.

Maça hızlı başlayan Samsunspor, Mustafa Sevgi, Kone ve Murat Gürbüzerol ile yakaladıkları pozisyonları değerlendiremezken, ilk tehlikeli pozisyonu Ladik Belediyespor yakaladı. 10. dakikada Samsunspor defansının arkasına atılan topla buluşan Nevzat kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çektiği şutu kaleci Bekir kurtardı.

Ladik Belediyespor kalesine baskı kuran Samsunspor, golü 27. dakikada buldu. Sol kanattan Mehmet Çakır'ın ceza sahası içerisine yaptığı ortada topa rövaşata ile güzel bir vuruş yapan Mustafa Sevgi takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Samsunspor'un atakları devam etti. 35. dakikada Samsunspor'un geliştirdiği atakta kaleci ile karşı karşıya kalan Murat Gürbüzerol'u kaleci Ömer Seyis düşürünce maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını kullanan Mehmet Çakır da takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu sonuçla noktalandı.

İkinci yarıya Samsunspor kaleci Bekir, oyuncular Ndiaye, Fatih, Mehmet Çakır, Hasan Kılıç, Mustafa Sevgi, Kone ve Murat'ı çıkartarak yerine Kaleye Furkan, oyuna Alperen, Musa Aydın, Ercan, Burhan, Ersel, Oğuzhan ve Muharrem'i alarak başladı. Ladik Belediyespor ise Murat ve Özcan'ın yerine Kahraman ve Kuyateh oyuna dahil oldu.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Samsunspor üçüncü golü 59. dakikada Musa Aydın'ın ayağından buldu. Samsunspor'un geliştirdiği atakta Alperen'in ceza sahası dışından kaleye çektiği şut kaleci Ömer'den döndü. Dönen topu iyi takip eden Musa Aydın topu ağlarla buluşturdu. Golden sonra Ladik Belediyespor oyuncu değişikliğine gitti. Mesut, Nevzat, Vehbi, Yasin'in yerlerine Fikretcan, Özkan, Emre ve Miraç oyuna girerken, Samsunspor'da ise Zola, Canberk ve Erdi yerlerini Berkay, Kemal ve Mert Ertuğrul'a bıraktı. Değişikliklerden sonra karşılıklı gelişen ataklar sonucu değiştirmeyince maçı Samsunspor 3-0 kazandı.

Samsunspor’dan 3 Gollü Galibiyet

Samsunspor’dan 3 Gollü Galibiyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor