Samsunspor'da sıra Karikari'de

Samsunspor sortif drektörü Coşkun Zeren, Sezer Özmen'le anlaştıklarını belirterek, "Sezer bu akşam kampa katılacak. Ayrıca Karikari transferinde de sona geldik. Bir sorun olmaz ise o da pazartesi bitecek" dedi.PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Antal

Samsunspor'da sıra Karikari'de

Samsunspor sortif drektörü Coşkun Zeren, Sezer Özmen'le anlaştıklarını belirterek, "Sezer bu akşam kampa katılacak. Ayrıca Karikari transferinde de sona geldik. Bir sorun olmaz ise o da pazartesi bitecek" dedi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Antalya'daki 2'nci etap kampını sürdürürken, yönetim de transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Ofeodu'yu renklerine bağlayan kırmızı eyazlılar, 2'nci transferini ise daha önce Çaykur Rizespor forması giyen Sezer Özmen'le gerçekleştirdi. Sezer Özmen'in bugün kampa katılacağını belirten kulüp sortif drektörü Coşkun Zeren, "Sezer ile bu sabah anlaşmaya vardık. 2 taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Karikari transferinde de sona geldik. Bir sorun olmaz ise o da pazartesi günü kadromuza katılacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler