Samsunspor'da play-off hesapları !

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Artık play-off'ta ne yapabiliriz, onun hesaplarını yapıyoruz" dedi. Kalpar, basına, Samsunspor'un matematiksel olarak halen ilk 6'yı garantilemediğini söyledi. İlk 6 için çok büyük şa

Samsunspor'da play-off hesapları !
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Artık play-off'ta ne yapabiliriz, onun hesaplarını yapıyoruz" dedi.
 
Kalpar, basına, Samsunspor'un matematiksel olarak halen ilk 6'yı garantilemediğini söyledi.
 
İlk 6 için çok büyük şans elde ettiklerini belirten Kalpar, "Matematiksel garanti olmamış olsa bile ilk 6'ya kalmış gibi görüyoruz kendimizi. Çünkü Manisaspor maçından iyi bir sonuçla dönmek için mücadele edeceğiz. Hemen akabinde Kahramanmaraşspor ile kendi sahamızda sezonun son maçını oynayacağız. Bu maçı da kazanıp play-off'a hazırlanacağız. Yani artık play-off'ta ne yapabiliriz, onun hesaplarını yapıyoruz. Ne olursa olsun Samsunspor bu sene play-off'a kalmıştır ve buradan bir üst lige çıkacaktır. Bizim düşüncemiz bu doğrultudadır" diye konuştu.
 
Ligde son oynadıkları Karşıyaka maçında konsantrasyon eksikliği yaşadıkları için mağlup olduklarını anlatan Kalpar, şunları kaydetti:
 
"Bu maçı kazansak da kaybetsek de bizim hedefimiz zaten play-off'tu. 5 veya 6'ncı olma imkanımız var. Diğer takımlar bizden 6 puan ileride. Dolayısıyla 3'üncü olma şansımız bile hemen hemen yok gibi. Yani play-off'a kaldıktan sonra hangi takımla karşılaşırsak karşılaşalım bizim için hiç fark etmiyor. Tek hedefimiz Süper Lig. Bunun için play-off'tan çıkmanın çabası içinde olacağız."
 
Manisaspor hazırlıkları
 
Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.
 
Teknik direktör Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, koşunun ardından kültür fizik hareketleri yaptı. Kaleci Soner Şahin kolundan sakatlanarak idmanı yarıda bırakırken hafif sakatlığı bulunan Ekigho takımdan ayrı koştu.
 
Antrenmana, sakatlığı süren Canberk Aydın dışında tüm futbolcular katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler