Samsunspor'da Özat'ın istifası kabul edilmedi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yönetim kurulu, Balıkesirspor maçından sonra görevinden ayrıldığını açıklayan teknik direktör Ümit Özat'ın istifasını kabul etmedi.   Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Erkurt Tutu'nun Ümit Özat

Samsunspor'da Özat'ın istifası kabul edilmedi!
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yönetim kurulu, Balıkesirspor maçından sonra görevinden ayrıldığını açıklayan teknik direktör Ümit Özat'ın istifasını kabul etmedi.
 
Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Erkurt Tutu'nun Ümit Özat ile görüştüğü ve devam etmek yönünde karara vardıkları belirtildi.
 
Açıklamada, şöyle denildi:
 
"Sahamızda oynadığımız Balıkesirspor maçından sonra teknik direktörümüz Ümit Özat'ın istifa ettiği yönündeki açıklamaları, tüm medya unsurları tarafından paylaşılmıştır. Yönetim kurulumuz adına kulüp başkanımız Erkurt Tutu ile teknik direktörümüz Ümit Özat, karşılıklı görüş alış verişinde bulunmuşlar ve devam etmek yönünde karara varmışlardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler