Samsunspor'da Orduspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Karadeniz derbisinde 23 Kasım Pazar günü Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma koşusunun

Samsunspor'da Orduspor maçı hazırlıkları
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Karadeniz derbisinde 23 Kasım Pazar günü Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
 
Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma koşusunun ardından kısa pas ve şut çalışması yaptı. Şut çalışmasında kırmızı-beyazlı futbolcuların isabetli vuruşları teknik ekibi sevindirdi. Kaleciler ise kaleci antrenörü yönetiminde takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi. 
 
Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Canberk Aydın, hafif sakatlığı bulunan kaleci Soner Şahin ile Ahmet Burak Solakel ve Aminu Umar'la takımdan ayrı koştu. İzinli olan Mbilla ise antrenmanda yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler