Samsunspor'da Jaba denemeye alındı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Süper Lig'de uzun yıllar forma giyen Brezilyalı Jaba'yı denemeye aldı.Türkiye kariyerine 2003 yılında Süper Lig'deki Ankaraspor ile başlayan ve asıl adı Silvino Joao de Carvalho olan Jaba, Samsunspor'un Bolu kampında de

Samsunspor'da Jaba denemeye alındı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Süper Lig'de uzun yıllar forma giyen Brezilyalı Jaba'yı denemeye aldı.

Türkiye kariyerine 2003 yılında Süper Lig'deki Ankaraspor ile başlayan ve asıl adı Silvino Joao de Carvalho olan Jaba, Samsunspor'un Bolu kampında denemeye alındı.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın 1 haftalık denemenin ardından olumlu karar verirse Jaba ile resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'da 3 yıl forma giyen ve oradan MKE Ankaragücü'ne transfer olan Jaba, 2011-2012 ara transfer döneminde Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor ile yarım dönemlik sözleşme imzalamış ve sezon sonunda serbert kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor