Samsunspor'da hedef Süper Lig

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, yeni sezonda hedeflerinin süper lig olduğunu ifade ederek, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Palandöken yüksek irtifa kamp merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Samsuns

Samsunspor'da hedef Süper Lig

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, yeni sezonda hedeflerinin süper lig olduğunu ifade ederek, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Palandöken yüksek irtifa kamp merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, günde çift antrenman yaparak lige iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde kamp çalışmalarına devam eden Samsunpsor’da, yeni sezondaki hedef iyi bir lig geçirerek süper lige yükselmek. 

Palandöken Dağı’nın eteklerindeki kamp merkezinde çalışmalarına devam eden Samsunspor’da antrenmanlara Galatasaray’dan transfer edilen Serdar Eylik ile Adanaspor’dan transfer edilen Ali Zorlu da katıldı. Morallerin yüksek olduğu gözlenen antrenmanda futbolcular düz koşu ve kondisyon çalışmaları yaptılar.

İlk etap çalışmalarını Samsun’da deniz seviyesinde tamamladıklarını ifade den Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Samsun’da adaptasyon koşuları ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra Erzurum’a geldiklerini söyledi.

"HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLEYECEĞİZ"
Erzurum'a daha önce de geldiğini belirten Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Yüksek rakımda kamp çalışmalarını sürdürmek bizim için çok büyük bir avantajdır. Bu yıl buraya bir kamp merkezi açıldı ve bütün takımlar burayı tercih etmeye başladı. Erzurum’da her şey çok güzel. En önemlisi sağlıklı çalışma koşulları zemini hazırladılar. Bize burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Erzurum’da çalışmalarımız tüm hızıyla güzel bir şekilde devam ediyor. Çocuklarımın sağlıklı ve istekli olması bizleri teknik heyeti mutlu ediyor. Bu konuda çok mutluyuz. Arkadaşlarımızdan istediklerimizi sağlıklı bir şekilde alıyoruz. Onlar da verilenleri iyi bir şekilde sahaya yansıtıyorlar. Hem teori hem de pratik çalışmalarımızı sağlıklı bir ortamda burada geçiriyoruz. Samsunspor takımının olduğu yerde her zaman başarı vardır. Geçen sene bu takım finalden döndü. Bu hedefler doğrultusunda arkadaşlarımız ufak da olsa deplasmandan geçtiler. Bunu kısa sürede atlatmaya çalışıyoruz ki benim gözlemlediğim kadarıyla atlattık. Arkadaşlarımızın hepsi yüksek moral ve motivasyonla kamp çalışmalarına devam ediyorlar. Yeni sezonda hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Hedefsiz hiçbir takım olmaz" dedi.

"DAHA TRANSFER YAPACAĞIZ"
Yeni sezondaki transfer çalışmalarına da değinen Altın, "Takımımızın iskeleti duruyor. Ben Samsunpor’a geldiğimde oturmuş bir takım yoktu. Yeni bir takım kurduk ve başarılı bir şekilde ilerliyoruz. Takımımızdan giden arkadaşlar var. Allah onların yolunu açık etsin. Yeni transferlerimiz olarak Serdar Eyik ve Ali Zorlu’yu aldık. Bundan sonra da daha transfer yapacağız. Aldığımız her arkadaşımızın bize katkı sağlayacağını umut ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler