Samsunspor'da Genel Kurul!

"RESMİ TEKLİF ALMADIK ALSAK DA GÖNDERMEYİZ"Beşiktaş'la ismi geçen Kemal Tokak için resmi bir teklif almadıklarını söyleyen, "Böyle bir teklif ve görüşme olmadı. Bu kulübün 4 Haziran'a kadar başkanı benim. Zaten olsa da şu süreçte sadece Kemal Tokak değil

Samsunspor'da Genel Kurul!

"RESMİ TEKLİF ALMADIK ALSAK DA GÖNDERMEYİZ"

Beşiktaş'la ismi geçen Kemal Tokak için resmi bir teklif almadıklarını söyleyen, "Böyle bir teklif ve görüşme olmadı. Bu kulübün 4 Haziran'a kadar başkanı benim. Zaten olsa da şu süreçte sadece Kemal Tokak değil sözleşmesi devam eden hiç bir futbolcumuzu kaybetmeyi düşünmüyorum. Şu anda öyle bir şeyin olacağını ben tahmin bile etmiyorum" diye konuştu.  

"İSTİFA YOK GENEL KURUL VAR"

İstifa haberlerine de açıklık getiren Tutu, "İstifa etmek demeyelim de Samsunspor daha güzel günler yaşasın diye bir genel kurul kararı aldık. Genel kurul kararı işliyor şu anda. Bu süreçte de ben yeniden aday olmayacağımı söyledim. Bunun altında da başka bir sebep yok. Yeni sezonda Samsunspor'un daha iyi yerlere gelmesi için dinamik arkadaşlara ihtiyaç var. İnşallah herşey daha hayırlı olur" şeklinde konuştu.

İLK HEDEF İSTİKRAR

Süper Lig'deki ilk hedeflerinin istikrar olacağını söyleyen Tutu, "Bu sezon Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasındaki en önemli etken istikrardı, şehirdeki birlik, beraberlikti. Yönetim, futbolcu, teknik kadro herkes elele verdi ve o birliktelik içinde istikrarı sağladık, başarıyı yakaladık. İnşallah o istikrar ilerleyen yıllarda da devam eder diye düşünüyorum. Benim arzum o. Eğer devam ederse Samsunspor, çok daha uzun yıllar geçmişindeki gibi Süper Lig'de mücadele edecektir. Bu sene tabi Süper Lig çok zor geçecek, ciddi rakiplerimiz olacak. Daha zor geçecek bence bu sene. Benim hedefim buydu. İnşallah benim bıraktığım yerden arkadaşlarımız devam eder" diye konuştu.

Tutu, son olarak Genel Kurul tarihinin 4 Haziran olduğunu söylerken o tarihe kadar da transfer yapmayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler