Samsunspor'da Bakkal dönemi!

Yılmaz yaptığı açıklamada, takıma yeni teknik direktör arayışları kapsamında yapılan görüşmelerde Mesut Bakkal isminde karara vardıklarını söyledi.Bakkal'ın tecrübesiyle takıma büyük katkısının olacağına inandıklarını vurgulayan Yılmaz, ''Mesut Bakkal ile

Samsunspor'da Bakkal dönemi!

Yılmaz yaptığı açıklamada, takıma yeni teknik direktör arayışları kapsamında yapılan görüşmelerde Mesut Bakkal isminde karara vardıklarını söyledi.

Bakkal'ın tecrübesiyle takıma büyük katkısının olacağına inandıklarını vurgulayan Yılmaz, ''Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Yeni hocamızın takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inancımız tamdır. Her iki taraf için de inşallah bu karar hayırlı olur'' dedi.

-İDMAN-

Bu arada Samsunspor, 29 Ocak Pazar günü iç sahada oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde, yardımcı antrenör Burak Dilmen gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Afrika Kupaları müsabakalarında forma giyen Aristide Bance dışında tüm oyuncular katıldı.  

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, düz koşu ve istasyon çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi. Karadeniz ekibi, yarın yapacağı basına kapalı antrenman ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler