Samsunspor'a olumsuz yanıt!

Samsunspor'un transfer etmek istediği Macar milli futbolcu Vilmos Vanczak, kulübü Sion'dan ayrılmak istemediğini açıkladı. Macar spor medyasına açıklamalarda bulunan Vilmos Vanczak, Samsunspor teknik direktörü Vladimir Petkoviç'in kendisini transfer etmek

Samsunspor'a olumsuz yanıt!

Samsunspor'un transfer etmek istediği Macar milli futbolcu Vilmos Vanczak, kulübü Sion'dan ayrılmak istemediğini açıkladı. Macar spor medyasına açıklamalarda bulunan Vilmos Vanczak, Samsunspor teknik direktörü Vladimir Petkoviç'in kendisini transfer etmek istediğini ancak kulübünde çok mutlu olduğunu ve başka bir takıma transfer olmak istemediğini söyledi.

İsviçre'nin Sion takımına 2007 yılında transfer olan başarılı Macar defans oyuncusu Vilmos Vanczak Macaristan'da Balaton gölünde tatilini geçirdiğini, takımıyla 2014 yılına kadar anlaşmasının bulunduğunu ve ayrılmaya niyetinin olmadığını belirtti.

Sion kulübünün 28 yaşındaki Macar futbolcusu Vanczak, İsviçre liginde oynadığı 128 maçta 14 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor