Samsunspor'a Bolu darbesi

PTT 1. Ligi'nin 6. haftasında Boluspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Boluspor, karşılaşmadan 1-0'lık sonuçla 3 puanı alan taraf oldu.İlk yarıda daha üztün taraf olan Boluspor, 33. dakikada penaltı kazandı ve Hakan Arslan, penaltı vuruşunda topu ağla

Samsunspor'a Bolu darbesi

PTT 1. Ligi'nin 6. haftasında Boluspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Boluspor, karşılaşmadan 1-0'lık sonuçla 3 puanı alan taraf oldu.

İlk yarıda daha üztün taraf olan Boluspor, 33. dakikada penaltı kazandı ve Hakan Arslan, penaltı vuruşunda topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın bundan sonraki dakikaları büyük çekişmeye sahne olurken iki takım da yakaladıkları fırsatları gole çeviremedi Boluspor, mücadeleden 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Boluspor puanını 8'e yükseltirken Samsunspor ise 8 puanda kaldı. Gelecek hafta Samsunspor kendi sahasında Gaziantep BŞB'yi konuk ederken Boluspor ise deplasmanda Bucaspor'a konuk olacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor