Samsunspor umutlu

"Gol sıkıntımızı aşacağız"

Samsunspor umutlu

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:"Gol sıkıntımızı aşacağız"

Türkiye 1. Lig takımlarından Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, son 2 haftadır ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını söyledi. 



"Galip gelmek istiyoruz"

Sivasspor'un ligin en iyi kadrosuna sahip olduğunu belirtirken gelecek hafta Samsun'da oynayacakları maçta galip gelmek istediklerini belirten Coşkun Zeren, açıklamasına şöyle devam etti: "Son 2 haftadır ortaya koyulan mücadeleden son derece mutluyuz. Alınan sonuçlar bizi çok tatmin etmedi ama takımın ortaya koyduğu bireysel ve takım performansından son derece mutluyuz. Bu performansımız inanıyorum ki üstüne koyarak devam edecektir. Oynadığımız 2 maçta da çok pozisyona girdik. Son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Bu sorunu da aşacağız. Sivasspor ciddi transferler yaptı. Geçen seneden kadrosunda bulunan önemli oyuncuları korudular. Güzel bir maç olacak. Hafta boyunca da bu maç için hazırlanmaya devam edeceğiz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde tabi ki yenmek için çıkacağız. Oyuncularımız, teknik ekip ve taraftarlarımız maçı heyecanla bekliyor. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. Güzel bir oyun ortaya koyulacak. Kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz."

Kırmızı beyazlı futbolcular, bu sabah gerçekleştirdikleri antrenmanda düz koşu, ısınma hareketleri, istasyon ve taktik çalışması ile yarı sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor