Samsunspor teknik adam arıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da sezon başından bu yana teknik direktörlüğünü yapan Vladimir Petkovic ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı başladı. Spor Toto Süper Lig'e yeni yükselen Samsunspor'a teknik direktör olarak g

Samsunspor teknik adam arıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da sezon başından bu yana teknik direktörlüğünü yapan Vladimir Petkovic ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı başladı.

Spor Toto Süper Lig'e yeni yükselen Samsunspor'a teknik direktör olarak gelen Boşnak asıllı, Hırvatistan ile İsviçre vatandaşı olan Vladimir Petkovic, sezon başından bu yana aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle taraftarlar tarafından 'istenmeyen adam' ilan edilmişti.

Alınan başarısız sonuçlara rağmen takımın iyi yolda olduğu yönünde açıklamalar yapan Petkovic'e uzun süre sahip çıkan yönetim, Orduspor maçında alınan galibiyetin ardından karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme kararı aldı.

Samsunspor ile yollarını ayıran Vladimir Petkovic, kulüp binasında yöneticiler ve futbolcular ile vedalaştıktan sonra yöneticiler tarafından tesislerin önünde bekleyen gazetecilerden gizlenerek Nuri Asan Tesisleri'nden çıkartıldı. Samsunspor'un Petkovic ile yollarını ayırdığını ve İstanbul'da yerli ve yabancı teknik direktörler ile görüşmeler yaptığını belirten Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, "Petkoviç'e bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yeni hoca arayışı içindeyiz.

Yurt içinden ve yurt dışından görüştüğümüz hocalar var" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor