Samsunspor Süper Lig'e doğru...

PTT 1. Lig'in 37. haftasında Manisaspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçı konuk ekip Samsunspor 4-1 kazandı.Manisaspor, golcüsü Perovic'in 22. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Samsunspor'un gollerini 32. dakikada

Samsunspor Süper Lig'e doğru...

PTT 1. Lig'in 37. haftasında Manisaspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçı konuk ekip Samsunspor 4-1 kazandı.

Manisaspor, golcüsü Perovic'in 22. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Samsunspor'un gollerini 32. dakikada Taha, 34. dakikada Musa Aydın, 53. dakikada Adilovic ve 68. dakikada Musa Sinan attı.

Bu sonuçla Samsunspor, 1 hafta kala puanını 62'ye yükseltti. Manisaspor ise 53 puanda kaldı. Manisaspor son hafta Bucaspor'a konuk olacak. Samsunspor ise kapanışı Kahramanmaraşspor ile yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor