Samsunspor Mandıralı'nın peşinde mi?

Trabzonspor’da takımın başına geldikten sonra başarılı bir grafik çizen Hami Mandıralı’nın bordo mavili takımla henüz sözleşme imzalamaması bazı iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.Bazı takımların Mandıralı’ya teklif yaptığı ortaya atılırken Samsunspo

Samsunspor Mandıralı'nın peşinde mi?

Trabzonspor’da takımın başına geldikten sonra başarılı bir grafik çizen Hami Mandıralı’nın bordo mavili takımla henüz sözleşme imzalamaması bazı iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Bazı takımların Mandıralı’ya teklif yaptığı ortaya atılırken Samsunspor Başkanı Emin Kar’ın da bizzat telefonla arayarak gelecek sezon için genç hocaya teklifte bulunduğu iddia edildi.

Bu iddia üzerine Haber61.net spor servisine konuşan Samsunspor Başkanı Emin Kar ise bu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi.

BÖYLE BİR TERBİYESİZLİK OLAMAZ

Başkan Kar, Hami Mandıralı ile çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek “Biz Faroz’da büyüdük. İyi bir arkadaşım ama yaklaşık 2 buçuk aydır Trabzonspor’un başına geçtiğinden itibaren daha görüşmedim. Böyle bir teklif kesinlikle yok, zaten böyle bir terbiyesizlikte olamaz. Sonuçta bizim mukavelesi bulunan bir hocamız var, Mandıralı orada çalışan bir hoca hiç böyle bir şey konuşulmadı.” Dedi.

Mandıralı’nın bugün Samsun’a giderek TS Clup açılışına katılmasının dedikodulara sebep olacağına dikkat çeken Kar “ Hami’nin Samsun’a geleceğini öğrendim ama hiç konuşmadık, kendisi de beni aramadı. Burada görüşme yaparsakta bu dostça bir görüşme olur, teklif gibi bir şey olamaz. Biz zaten şimdi play-off lara kalıyoruz. Böyle bir konu aramızda hiç olmadı. ” dedi.

Başkan Kar Samsunspor’un PTT 1. Lig’de başarılı bir sezon geçirilmesinin ardından Play-off’lara kalma yolunda emin adımlarla ilerlediğini de sözlerine ekleyerek “ Daha yüzde yüz garantilemedik. Bu hafta Manisa’ya gidiyoruz, içeride de Maraş’la oynayacağız. 1 puan yetiyor bize iki maçta. Görünen o ki büyük bir ihtimalle play-offlara kaldık.” İfadelerini kullandı.

Özel Haber: Doğan Alayoğlu / Haber61.net 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor