Samsunspor Kayseri Erciyesspor

Samsunspor Kayseri Erciyesspor maçı saat kaçta,hangi kanalda?Takımlarda son durumlar... İşte aytıntılar... PTT 1. Lig'in 17. haftasında Samsunspor Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geliyor. Samsun 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak karşılaşmayı Murat Ö

Samsunspor Kayseri Erciyesspor

Samsunspor Kayseri Erciyesspor maçı saat kaçta,hangi kanalda?Takımlarda son durumlar... İşte aytıntılar...

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Samsunspor Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geliyor. Samsun 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak karşılaşmayı Murat Özcan yönetecek. Özcan'ın yardımcılıklarını Erkan Akbulut, Seyfettin Ünal olacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve bu sayfadan canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde 16 hafta sonunda Samsunspor topladığı 24 puan ile 7. sırada yer alırken Kayseri Erciyesspor 17 puanla 14. sırada kendine yer buldu.

Samsunspor ve Kayseri Erciyesspor bu güne kadar 21 kez karşı karşı geldi. Bu müsabakalarda Samsunspor'un galibiyetlerde Kayseri Erciyesspor'a karşı 7'ye 5 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 9 karşılaşmada ise beraberliği bozamadı.

Samsun'da oynanan karşılaşmalarda ise Samsunspor'un 3 Kayseri Erciyesspor'un 1 galibiyeti bulunurken 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

İki takım son olarak 10.03.2013'te Kayseri'de karşılaştı. Bu müsabakada Kayseri Erciyesspor Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.

Samsunspor en son deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup ederken Karseri Erciyesspor evinde Karşıyaka'yı 2-1 mağlup etti.

Bu ligde Samsunspor toplamda 5 maçtır kazanamıyor.
Bu ligde Kayseri Erciyesspor toplamda 3 maçtır kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor