Samsunspor hazırlıklarını sürdürüyor

PTT 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına başladı.Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen idmana Ankara’daki işleri nedeniyle Teknik Direktör Hüseyin Kalpar katılmadı. Kalpar, yarınki idmand

Samsunspor hazırlıklarını sürdürüyor

PTT 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen idmana Ankara’daki işleri nedeniyle Teknik Direktör Hüseyin Kalpar katılmadı. Kalpar, yarınki idmanda takımın başında olacak.

Düz koşu ile başlayan idman, kondisyon çalışmasıyla son buldu. İdmana sakat olan Musa Sinan katılmazken, kaleci Soner, Musa Aydın ve Ozan takımdan ayrı düz koşu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendiren Samsunspor Başkanı Emin Kar, “İlk hafta istemediğimiz bir sonuçla bitti. 90+4. dakikada hatta 90+5. dakikada yediğimiz şansız bir golle 1-0 mağlup olduk. Takımın genel durumu itibariyle oynadığı oyundan, mücadelesinden son derece memnunuz. Herkesin istediği gibi galibiyetle başlamak istiyorduk ama olmadı. Bu hafta Tavşanlı Linyitspor’a gidiyoruz daha sonra içeride Fethiyespor ile oynayacağız ve ardından da deplasmanda Denizlispor ile oynayacağız. İyi bir fikstür avantajımız. Bu 3 maçta 9 puan almak istiyoruz. Onun için de bütün çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Kar, “Forvet konusunda çeşitli aksilikler yaşıyoruz. Alacağımız oyuncuların kimisinin sakat, kimisinin de idare problemleri çıktı. Onun için şuanda forvet konusunda çalışmalarımız sürüyor. Büyük bir ihtimalle yarın veya Çarşamba günü neticelendirmeyi düşünüyoruz. Tavşanlı Linyitspor maçına yeni bir santrafor ile çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler