Samsunspor'da Özköylü dönemi

Samsunspor Osman Özköylü ile anlaştı

Samsunspor'da Özköylü dönemi
Samsunspor yönetimi, teknik direktör Özköylü ile anlaştı. Özköylü, yarın Samsun'a gelerek resmi sözleşme imzalacak. 

TFF 1'nci Lig'de mücadele eden Samsunspor'da teknik direktör sorunu çözüldü. Engin Korukır'ın istifasının ardından Boluspor ve Denizlispor maçlarına antrenör Kenan Yelek gözetiminde çıkan Kırmızı-Beyazlılar, Sivasspor ile yollarını ayıran Osman Özköylü ile el sıkıştı. Yönetimin teklifine olumlu yanıt veren tecrübeli teknik adam, yarın Samsun'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. Samsunspor yönetiminin uzun vadeli bir anlaşma düşündüğü ve Osman Özköylü'nün de bu teklife sıcak baktığı belirtildi. 2.5 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi. 

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Osman Özköylü ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, yarın sözleşme imzalanacağını söyledi. Takımın başına tecrübeli bir isim getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve bu nedenle uzun süre sessiz kaldıklarını ifade eden Başkan Tutu, Osman Özöylü ile uzun süreli çalışmak istediklerini dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor