Samsunspor Başkanı ne dedi?

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Trabzonspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti.Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda, zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen Yılmaz, konuşma

Samsunspor Başkanı ne dedi?

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Trabzonspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda, zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu hafta rakibimiz Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Her zamanki gibi bu zorlu deplasmandan da hedefimiz puan ve puanlar almak olacak.

Oyuncularımız, bizim için büyük önem taşıyan bu maçın hazırlıklarını ciddi şekilde sürdürüyor. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz.

Zorlu Karadeniz derbisinde izleyicilerin keyifli bir futbol izleyeceğine inanıyorum. İnşallah her iki takım içinde güzel bir karşılaşma olur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor