Samsunspor Adanaspor'u devirdi!

PTT 1. Lig'in 11. Samsunspor taraftarı önünde Adanaspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda ev sahibi ekip sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Samsunspor puanını 22'ye çıkarırken, Adanaspor 14 puanda kaldı. Aynı zamanda bu sonuçla birlikt

Samsunspor Adanaspor'u devirdi!

PTT 1. Lig'in 11. Samsunspor taraftarı önünde Adanaspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda ev sahibi ekip sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Samsunspor puanını 22'ye çıkarırken, Adanaspor 14 puanda kaldı. Aynı zamanda bu sonuçla birlikte Samsunspor haftayı lider kapamayı da garantiledi.

Mücadelenin 21. dakikasında Adanaspor Nduka Ozokwo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole 37. dakikada Ersel Aslıyüksek'in golüyle cevap verdi ve ilk 45 dakika 1-1 berabere sona erdi.

İkinci yarının henüz başında, 46. dakikada Mehmet Çakır attığı golle Samsunspor'u 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Samsunspor Adanaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor