Samsunspor: 2 - Orduspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor, rakibi Orduspor'u Yunan golcüsü Theofanis Gekas'ın golleriyle mağlup etti.Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Orduspor kozlarını paylaştı.Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadel

Samsunspor: 2 - Orduspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor, rakibi Orduspor'u Yunan golcüsü Theofanis Gekas'ın golleriyle mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Orduspor kozlarını paylaştı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan 2-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.

Samsunspor'a galibiyeti getiren goller 20 ve 74. dakikada yeni transfer Theofanis Gekas'tan geldi. Yunan futbolcu taraftarının önünde çıktığı ilk maçta 2 gol birden atma başarısı göstererek takımının 3 puan kazanmasında kilit rol oynadı.

Bu galibiyetin ardından Samsunspor 9 hafta sonra 3 puana uzanarak puanını 16'ya yükseltti ve maç fazlasıyla 16. sıraya yerleşti. Orduspor ise 22 puanda kaldı.

Ligin gelecek haftasında Samsunspor deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek olurken, Orduspor ise sahasında Karabükspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler