Samsunspor: 1 - Beşiktaş: 1

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşı karşıya geldiği Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.Avrupa maçlarının ardından ligde oynadığı karşılaşmalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çeken Beşiktaş, Samsunspor deplasmanından da 2 p

Samsunspor: 1 - Beşiktaş: 1

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşı karşıya geldiği Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Avrupa maçlarının ardından ligde oynadığı karşılaşmalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çeken Beşiktaş, Samsunspor deplasmanından da 2 puan kaybederek döndü.

Ev sahibi ekibin golünü 37. dakikada Murat Yıldırım atarken siyah beyazlıların golünü ise ise 78. dakikadaki penaltı vuruşundan Edu kaydetti.

Samsunspor Zenke ve Bance ile birçok net pozisyondan yararlanamazken ilk 45 dakikada etkisiz bir futbol sergileyen Beşiktaş ikinci yarıda Edu'nun da oyuna girmesiyle Samsunspor kalesinde önemli gol pozisyonları yakaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor