Samsunlu şampiyon gözaltında!

Yıldızlar Dünya Bayan Boks Şampiyonu Samsunlu 16 yaşındaki Reyhan Çakır, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın başarılı sporcuların onuruna verdiği iftar yemeğinin ardından kaldığı otelde gözaltına alınınca şoke oldu.Antalya'da 21 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında

Samsunlu şampiyon gözaltında!

Yıldızlar Dünya Bayan Boks Şampiyonu Samsunlu 16 yaşındaki Reyhan Çakır, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın başarılı sporcuların onuruna verdiği iftar yemeğinin ardından kaldığı otelde gözaltına alınınca şoke oldu.

Antalya'da 21 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 1. Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda dünya şampiyonu olan Samsunlu 16 yaşındaki Reyhan Çakır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında uluslararası başarı gösteren sporcular için Vilayetler Evi'nde 22 Ağustos'ta verdiği iftar vermeğine katıldı.

Başaralı boksör yemek çıkışı kaldığı otele gidince burada GBT sorgulaması sonucu 'kayıp olduğu' gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polisleri karşısında görünce şoke olan başarılı boksör, 3 saat polis merkezinde bekletildi.

Yanlışlık ortaya çıkınca serbest bırakılan Reyhan Çakır, Samsun'da döndü.  Şampiyon Boks İhtisas Kulübü sporcularından olan Reyhan Çakır, başından geçen üzücü olayı şöyle anlattı: "Yaklaşık 7 ay önce gece evde otururken, komşumun kızının yanına gittim. Ailem uyuduğu için onlara haber vermedim. Kısa sürede geri dönmeyi düşünürken burada uyuya kaldım. Ailem gece uyandığında beni evde bulamayınca korkup panikleyerek polisten yardım istediler. Sabah uyanıp eve gittiğimde kayıp olmadığım ortaya çıktı. Polise bilgi verdik. Ancak polis, Türkiye geneli kayıp olduğuma dair arandığım için kayıttan düşmemiş. Bu yüzden beni otelden alıp polis merkezine götürdüler. Daha sonra yanlışlık ortaya çıkınca serbest bıraktılar."

Reyhan Çakır, Antalya'da 21 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 1. Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 57 kilogramda dünya şampiyonu olmuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor