Samsun-Trabzon bilet fiyatları

Samsunspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının bilet fiyatları açıklandı. Kulüpten yapılan duyuruda, 21 Eylül Çarşamba günü 19 Mayıs Stadı'nda oynananacak karşılaşma için yarın saat 11.00'de, Türkiye genelinde

Samsun-Trabzon bilet fiyatları

Samsunspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının bilet fiyatları açıklandı. Kulüpten yapılan duyuruda, 21 Eylül Çarşamba günü 19 Mayıs Stadı'nda oynananacak karşılaşma için yarın saat 11.00'de, Türkiye genelinde satışa sunulacak maç biletlerinin, Biletix satış noktalarından ve çağrı merkezi ile internet sitesi aracılığıyla da satın alınabileceği belirtildi.

Taraftarların Samsun'da, 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan, Trabzonspor taraftarlarının ise 19 Mayıs Stadı gişeleri hariç sadece Samsun ve Trabzon'daki Biletix satış noktalarından ''Misafir Tribünü'' için bilet temin edebileceği kaydedildi.

Açıklamada, bilet fiyatlarının VİP-A tribünü için 200, VİP-B tiribinü için 100, maraton tribünü için 40, kale arkası tribünü için 20 ve misafir takım tribünü için de 20 TL olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler