Samsun lidere geçit vermedi

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Samsunspor taraftarı önünde haftaya lider giren Balıkesirspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda ev sahibi ekip sahadan Musa Sinan Yılmazer, Arif Şahin ve Turgay Gölbaşı'nın golleriyle 3-0 galip ayrıldı.Bu sonucun ardından Samsuns

Samsun lidere geçit vermedi

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Samsunspor taraftarı önünde haftaya lider giren Balıkesirspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda ev sahibi ekip sahadan Musa Sinan Yılmazer, Arif Şahin ve Turgay Gölbaşı'nın golleriyle 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Samsunspor puanını 15'e yükseltirken, Balıkesirspor 18 puanda kaldı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip daha iyi bir başlangıç yaptı. 24. dakikada Samsunspor Musa Sinan Yılmazer'in ceza sahası dışından attığı şık golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da ev sahibi Samsunspor daha iyi başladı. 63. dakikada Arif Şahin, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. 87. dakikada da ev sahibinde farkı 3'e çıkaran gol Turgay Gölbaşı'ndan geldi. Mücadelenin kalan süresinde başka gol olmayınca, Samsunspor Balıkesirspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler