Samsun hep kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 25 Şubat Cumartesi günü iç sahada oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.Yaklaşık 1

Samsun hep kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 25 Şubat Cumartesi günü iç sahada oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular düz koşu ve ayak tenisi çalışması yaptı. Antrenman, top tekniğine dayalı pas çalışması ile sona erdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, kendileri için en önemli unsurun kazanmak olduğunu söyledi.

Ankargücü karşısında iyi bir oyun sergilendiklerini ifade eden Bakkal, ''Ankaragücü maçında önemli olan kazanmaktı. Çok fazla olmasa da üzerimize düşen akıllı bir oyunla hemen skoru aldık. Rakibimizin çok genç ve yeni oyunculara sahip olması bizim oyuncularımızın biraz daha frene basmasına sebep oldu. Bende fazla üstelemedim işin açıkçası biraz da rakibi düşünmek gerekiyor. Burada Ankaragücü'nü küçümsemek değil de kendi oyuncularımın özverisini anlatmaya çalışıyorum. Önemli olan kazanmaktı, kazandık. Şimdi iki maç üst üste kazanmanın keyfini sürüyoruz'' dedi.

Samsunspor camiasında çok güzel bir ortamın oluştuğunu belirten Bakkal, ''Bizim için önemli olan kazanmayı alışkanlık haline getirmek. Şu anda bunu yapabilecek istek ve coşku var. Çok güzel bir ortam oluştu. Oyuncularımız birbirine sahip çıkmaya başladılar. Performanslarının arkasında durmaya başladılar. Çok keyif alarak oynamaya ve kazanmanın keyfini çıkarmaya başladılar. Yani oyuncu grubu ben neredeyim demeye başladı. Bu ligin hakikaten en iyi oyuncularından kurulmuş bir takımız'' diye konuştu.

Bugün itibariyle Bursaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Bakkal, takımın moral olarak çok iyi bir konumda olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de kolay maçın olmadığını ifade eden Bakkal konuşmasını şöyle tamamladı:

''Keyifliyiz, neşemiz yerinde. Bugün itibariyle Bursaspor maçı hazırlıklarına başladık. Artık kolay maç yok. Bize rahat yok. Bursaspor'u da yenip ondan sonra daha farklı hedefler koyacağız. Ama ilk önce önümüzde Bursaspor maçı var. Rakibimiz ligin güçlü takımı ve iyi oynayan ekibi. Bu moral ve motivasyon ve taraftar bütünlüğü ile iyi şeyler olacağını düşünüyorum. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını alırız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor