Şampiyonun ismi Trabzon'da caddeye verildi

Trabzon’un yetiştirdiği Avrupa ve Dünya Şampiyonu Grekoromen güreşçi Selçuk Çebi’nin ismi Araklı ilçesinde bir caddeye verildi.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlığında yapılan meclis toplantısında Araklı’daki Deniz C

Şampiyonun ismi Trabzon'da caddeye verildi

Trabzon’un yetiştirdiği Avrupa ve Dünya Şampiyonu Grekoromen güreşçi Selçuk Çebi’nin ismi Araklı ilçesinde bir caddeye verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlığında yapılan meclis toplantısında Araklı’daki Deniz Caddesi’nin ismi Selçuk Çebi Caddesi olarak değiştirildi.

Başkan Gümrükçüoğlu, şampiyon sporcu Selçuk Çebi’nin isminin Araklı’daki caddeye verilmesi kararını alarak Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getiren Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’ye, Araklı Belediye meclis üyelerine, Büyükşehir Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’na ve büyükşehir meclis üyelerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Selçuk Çebi şehrimizi, insanımızı, ülkemizi başarı ile temsil etmiştir. 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde insanımızın kıymetini bilme açısından ve yaşarken bu değerin ifade edilmesi de ayrı bir anlam taşımakta. Aldığı başarılı sonuçlarla bizleri gururlandıran Selçuk Çebi’ye bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler