"Şampiyonluktan konuşmayalım"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni seçilen yöneticileriyle yaptığı toplantıda, "Sürekli olarak şampiyonluktan konuşmayalım. Sadece işimizi yapalım. Takım üzerinde stres ve baskı oluşturmayalım" diyerek uyarılarda bulundu.Başkan Sadri Şener, yeni yöneti

"Şampiyonluktan konuşmayalım"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni seçilen yöneticileriyle yaptığı toplantıda, "Sürekli olarak şampiyonluktan konuşmayalım. Sadece işimizi yapalım. Takım üzerinde stres ve baskı oluşturmayalım" diyerek uyarılarda bulundu.

Başkan Sadri Şener, yeni yönetim kurulunda genç ve tecrübeli isimlerin bir arada olduğunu söyledi. Bu uyumun ilerleyen dönemlerde kulübün daha iyi yönetilmesi konusunda bir adım olduğunu da belirterek, "Listemize genç arkadaşlarımızı aldık ki, bu kulüp için bir şeyler üretsinler ve kulübü sahiplensinler. Yönetimde gerçekten çok temiz ve sağlam kişiler var. Artık benim çocuğum yaşındaki arkadaşlarla birlikte yöneticilik yapacağız. Bana eskiden ağabey derlerdi, şimdi, 'Amca' demeye başladılar. Ama hepsi bu kulüp için bir şey yapmak adına can atıyor" dedi.

ŞENER: "ŞAMPİYONLUK İÇİN TEMENNİ DE BULUNALIM"

Yöneticilerini sürekli olarak şampiyonluktan bahsetmemeleri konusunda uyaran Başkan Şener, "Yönetim olarak işimizi yapalım. Takımın başındaki hocamız sportif anlamda bize zaten çok fazla bir iş bırakmıyor. Gereksiz yere takım üzerinde stres ve baskı oluşturmayalım. Şampiyonluk için sadece temenni de bulunalım" dedi. Transfer yapma zorunluluklarının bulunduğunu da ifade eden Şener, "Şu anda zirvede bulunun takıma gerekli takviyeleri yapmazsak içimiz rahat olmayacak. Bu konuda hocamızın istediği isimleri almak adına ne gerekiyorsa yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor