"Şampiyonluk için birlik olalım"

Trabzonspor Taraftarlar Derneği, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın açıklaması ile Şampiyonluğa giden yolda taraftar olarak üzerlerine düşeni yapmaları gerektiğini vurguladı.Basın açıklamasında konuşan Trabzonspor Taraftalar Derneği Başka

"Şampiyonluk için birlik olalım"

Trabzonspor Taraftarlar Derneği, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın açıklaması ile Şampiyonluğa giden yolda taraftar olarak üzerlerine düşeni yapmaları gerektiğini vurguladı.

Basın açıklamasında konuşan Trabzonspor Taraftalar Derneği Başkanı Bekir Kodalak taraftara şöyle seslendi ‘’Şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan karşılaşmalardan bir tanesi Bursaspor karşılaşmasıdır. Futbolcular ve teknik heyet kadar bizler içinde sınav niteliği taşımaktadır.

Futbolcu kardeşlerimizin görevi formasını terinin son damlasına kadar ıslatmak, biz taraftarların görevi de takımımızı 90 dakika boyunca desteklemektir. Bu nedenle bu maçta taraftarımızdan susmadan takımı desteklemelerini istiyoruz. Gerek bizim taraftarımız gerekse misafir takımın taraftarlarının kötü davranışlarına asla müsaade etmeyelim. Herkes yanındakinden sorumludur. Ortamı gerip futbolcularımızı strese sokmayalım, rakibimizi hırslandıracak hareketlerden kaçınalım.

Unutmayalım ki Bursaspor’un kaybedeceği pek fazla şey yok ama bizim için durum farklı 6 hafta sonra 27 yıllık özlem bitebilir onun için sabırlı, akıllı ve dikkatli olalım.

Şehrimizde herkes imkanları doğrultusunda süsleyerek, bayrak ve filoma asarak şampiyonluk havasına girelim eskiden olduğu gibi her yeri Bordo-Mavi karnaval havasına sokalım. Bu konuda bize ulaşan herkese yardımcı olmaya hazırız.

Bazı medya kuruluşları Trabzonspor’un rakiplerini motive etmeye çalışmaktadırlar. Aynı rakiplerin Fenerbahçe’ye karşı nasıl oynadıkları ve yenildikleri aşikardır.

Beşiktaş, Galatasaray, Gençlerbirliği ve Eskişehir maçları hafızamızdaki yerini, sıcaklığını korumaktadır. Bizim de bu rakipleri yenerken nasıl zorlandığımız ve bileğimizin hakkıyla kazandığımız ortadadır. Bu haftaki Bursaspor maçı da bunlardan bir tanesidir. Bunun için çok iyi hazırlanıp bir yol kazası yapmamalıyız. Unutmayalım ki ikinci yarı kaybedilen puanların 6’sını kendi evimizde kaybettik. Onun için çok iyi hazırlanmalı geç gelecek gol bizi karamsarlığa düşürmemelidir. Atılan 1 gol de 3 puan 3 gol de 3 puandır ama erken ama geç. Fenerlilere asla müsaade etmeyelim maçı yeşil zemin içinde sahada kazanalım. Ümit ediyoruz cefakar ve fedakar Trabzonspor’un taraftarı bu maçta üzerine düşeni yapacaktır’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler