Şampiyonluk hazırlıkları başladı!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, şampiyonluk ümitlerini güçlü tutuyor. Bordo mavili camia, yıllar sonra gelmesi muhtemel şampiyonluğu kutlamak için bayrak bastırmaya şimdiden başladı.  Önceki akşam Gazianteps

Şampiyonluk hazırlıkları başladı!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, şampiyonluk ümitlerini güçlü tutuyor. Bordo mavili camia, yıllar sonra gelmesi muhtemel şampiyonluğu kutlamak için bayrak bastırmaya şimdiden başladı.

 

Önceki akşam Gaziantepspor'u 3-0'lık skorla geçerek Fenerbahçe ile birlikte 73 puanı paylaşan Trabzonspor, bitime 3 hafta kala averajla ikinci sıradaki konumunu sürdürdü. Uzun yıllar şampiyonluk hasreti çeken bordo-mavili camia, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekliyor.

 

Aynı zamanda şampiyonluk hazırlıklarını da sürdüren Trabzonspor, bayrak sıkıntısı yaşamamak için siparişlerini verdi. Sezon başından bu yana aralıklarla bayrak diktiren Karadeniz fırtınası, sezon bitimine az bir süre kala siparişlerini artırdı. Bursa'daki bayrakçılar, yaklaşan 12 Haziran Genel seçimleri nedeniyle siyasi bayrakların yanı sıra Trabzonspor'un bayrak siparişlerini de yetiştirmeye çalışıyor.

 

Bursa'da bayrak üretimi yapan Karanfil Bayrak Sahibi Selahattin Avşar, yıl içerisinde 300 bin adet Trabzonspor bayrağı ürettiklerini söyledi. Her maç öncesi yeni bayrak siparişleri aldıklarını belirten Avşar, "Şampiyon Trabzonspor" yazılı bayrakların henüz üretilmediğini ancak Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi halinde üretimin başlayacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor