Şampiyonluk bizim hakkımız

Trabzonspor Fırtına Gençlik Taraftar grubu Trabzon Gazteciler Cemiyetinde Basın açıklamasında bulundu.Açıklamada bulunan Fırtına Gençlik grubu Başkanı Serkan Kalkan ‘’bu hafta oynanacak olan İstanbul büyük Şehir Belediye spor maçında takımımıza tam destek

Şampiyonluk bizim hakkımız

Trabzonspor Fırtına Gençlik Taraftar grubu Trabzon Gazteciler Cemiyetinde Basın açıklamasında bulundu.

Açıklamada bulunan Fırtına Gençlik grubu Başkanı Serkan Kalkan ‘’bu hafta oynanacak olan İstanbul büyük Şehir Belediye spor maçında takımımıza tam destek vereceğiz ve bütün taraftarlarımızı birlik olmaya davet ediyoruz’’ dedi.

Konuşmasına devam eden Kalkan ‘’ Yaşanan tatsızlıkları şu son 2 haftada bir kenara bırakıp olan gücümüzü desteğimizi her zamanki gibi Trabzonspor’umuza verelim. Beklenen şampiyonluğu artık kavuşalım, unutmayalım ki maç 90 dakika ve gol geç gelebilir ama bizler taraftar olarak bu 90 dakika boyunca takımımızın hep yanında olalım.

Geçen hafta Bucaspor maçın da Umut’un golüyle yüzümüz güldü. Sonuç ne olursa olsun asla karamsarlığa kapılmayalım maç bitene kadar desteğimizi takımıza hissettirelim. Son 2 maçımızı kazanıp Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyelim, Onur'lu Anadolu takımları Fenerbahçe ile oynayacakları bu son 2 maça çıkıp kendilerine yakışan şekilde oynacaklarına eminiz.

Belki şampiyon oluruz belki olamayız ama Trabzonspor Fırtına Gençlik Traftarlar grubu olarak takımızın,hocamızın daima yanındayız’’ şeklin de konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor