Şampiyonluğu verseler gitmem!

Federasyon'un şike soruşturması kapsamında "İddianameyi bekleyeceğiz" kararına tepki göstererek ceza alan Trabzonspor başkanı Sadri Şener'den TFF'ye suçlama geldi. Federasyon, şike ile ilgili iddianameyi bekleme kararını F.Bahçe için verdi. Nihat Özdemir

Şampiyonluğu verseler gitmem!

Federasyon'un şike soruşturması kapsamında "İddianameyi bekleyeceğiz" kararına tepki göstererek ceza alan Trabzonspor başkanı Sadri Şener'den TFF'ye suçlama geldi.

Federasyon, şike ile ilgili iddianameyi bekleme kararını F.Bahçe için verdi. Nihat Özdemir ve Ali Koç, TFF'yi F.Bahçe gibi kullanıyorlar. Aydınlar bırakıp gitse kimse onu ayıplamaz. Gider F.Bahçe'ye başkan olur. Biz TFF'ye başından beri karşıyız."

SÜPER Lig'in "en centilmen" başkanlarından birisi olmasına karşın PFDK tarafından "Sportmenliğe aykırı hareket ettiği" gerekçesiyle 30 gün cezaya çarptırılan Sadri Şener, Trabzonspor'un haklarını korumak için yoğun çaba sarf ediyor.

Federasyondan gelecek yeni cezaları göze alıp TFF'yi eleştirmeyi sürdüren Şener açıklamada bulunarak, "TFF, şike ile ilgili olarak (iddianameyi bekleyelim) kararını F.Bahçe için verdi. Çünkü ikisi beraber çalışıyorlar. TFF'yi F.Bahçe Kulübü gibi kullanıyorlar. Nihat Özdemir ile Ali Koç federasyondan çıkmıyorlar. Kararları beraber alıyorlar" dedi.

'KİMSE ONU AYIPLAMAZ'

MEHMET Ali Aydınlar Federasyonu'na kuruluş aşamasında karşı olduklarını ve gelişmelerin kendilerini bu konuda haklı çıkarttığına değinen Şener, "Biz bu TFF'ye karşıyız. En başında da karşıydık, şimdi de karşıyız. Seçimler sırasında sergilediğimiz tavrın ne kadar doğru olduğunu bugün herkes görüyor. Anlamadığın bir işe soyunuyorsan hata üstüne hata yaparsın. Aydınlar bırakıp gitsin kimse onu ayıplamaz. Gider F.Bahçe'nin başkanı olur" şeklinde konuştu.

Şener daha sonra özetle şunları söyledi:

"BU saatten sonra geçen sezonun şampiyonluk kupasını bize vermeye kalksalar almaya bile ben gitmem. Trabzonspor'dan bir memuru göndeririz ancak. Çünkü bu iş çok manasızlaştı. Aslında bu şartlarda başkanlık yapılmaz. Hevesim kaçtı. Bakın ben tedbirsiz listesinde 22. sıradayım.

Niye o listedeyim, neden tedbirsiz gönderildim anlamış değilim. Madem dosyada benim ismim geçiyor diye PFDK'ya sevk edildim, peki aynı dosyada Mahmut Özgener, Lütfi Arıboğan ve Emre Belözoğlu'nun da adı geçiyordu. Onlar neden PFDK'ya sevk edilmedi de Ben sevk edildim. 

Israrla söylüyorum şike ile ilgili kararı sırf F.Bahçe için aldılar.

TFF yeni sezonda uygulamaya sokacağı play-off kararını alırken bize sormadı. Çünkü onlar için 3 Büyük kulüp var. Ancak bu projeye karşı çıkmam."

"TFF, yeni sezonda uygulamaya sokacağı play-off kararını bize sormadı. Onlar için sadece 3 Büyükler var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor