Şampiyonlar Liginde kura çekildi

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray'da da görev yapan Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen Barcelona ile yarı final mücadelesi verecek.İşte çeyrek final eşleşmeleriReal Madrid-Tottenham Hotsp

Şampiyonlar Liginde kura çekildi

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray'da da görev yapan Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen Barcelona ile yarı final mücadelesi verecek.

İşte çeyrek final eşleşmeleri

Real Madrid-Tottenham Hotspur

Chelsea-Manchester United

Barcelona-Shakhtar Donetsk

Inter-Schalke

YARI FİNALDE EL-CLASICO İHTİMALİ

Real Madrid-Tottenham maçının galibi Barcelona-Shakhtar eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Inter-Schalke eşleşmesinin galibi ise Chelsea-Manchester United eşleşmesinden galip çıkan takımla final mücadelesi verecek.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ilk maçlar 5-6 Nisan, rövanşlar ise 12-13 Nisan tarihlerinde oynanacak. Yarı finalde ilk maçlar 26-27 Nisan, rövanş maçları ise 3-4 Mayıs'ta oynanacak. Şampiyonlar Ligi Finali ise 28 Mayıs tarihinde Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanacak.

AVRUPA LİGİ'NDE DE KURALAR 14.00'TE ÇEKİLİYOR

UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi de saat 14.00'te başlayacak. 3 Portekiz ve 2 Hollanda ekibinin yer aldığı son 8'de Avrupa'nın önde gelen futbol ülkeleri İtalya, İngiltere ve Almanya'dam hiçbir takımının bulunmaması dikkat çekiyor. İspanya'dan ise bir tek Villarreal yer alıyor.

Çeyrek finalde ilk maçlar 7 Nisan, rövanşlar ise 14 Nisan tarihinde oynanacak. Yarı finalde ilk maç 28 Nisan, rövanş ise 5 Mayıs'ta. UEFA Avrupa Ligi'nde final ise 18 Mayıs tarihinde Dublin Arena'da oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar şu şekilde;

Dinamo Kiev (Ukrayna)

Benfica (Portekiz)

Spartak Moskova (Rusya)

Twente (Hollanda)

Porto (Portekiz)

Braga (Portekiz)

PSV Eindhoven (Hollanda)

Villarreal (İspanya)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor