Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i açıklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla start verdi. 15-16 Eylül'de oynanan maçlarda sürprizler de oldu beklenen sonuçlar da alındı. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'e 2-0'la boyun eğdi. İngiltere Prem

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i açıklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla start verdi. 15-16 Eylül'de oynanan maçlarda sürprizler de oldu beklenen sonuçlar da alındı. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'e 2-0'la boyun eğdi.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal, Manchester United ve Manchester City beklenmedik sonuçlar aldı. Real Madrid evinde Shakhtar Donetsk ile karşılaşırken, Ronaldo hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu. Temsilcimiz Galatasaray'ın bulunduğu B grubundaki diğer maçta ise Benfica, evinde Astana'yı 2-0'la geçti. E grubunda oynanan Bayer Leverkusen - BATE Borisov maçında ise milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu yıldızlaştı.

55fc232ef0dc1e193c441b26.jpg

Buffon (Juventus), Florenzi (Roma), Dante (Wolsfburg), Bonucci (Juventus), Pivaric (Dinamo Zagreb), Gaitan (Benfica), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Di Maria (Paris Saint-Germain), Ronaldo (Real Madrid), Griezmann (Atletico Madrid), Hulk (Zenit)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler