Şampiyonlar Liginde doping!

Viktoria Plzen'in BATE Borisov'u 1-0 yendiği maçın ardından doping testine tabi tutulan David Bystron'un test sonuçları pozitif çıktı.Viktoria Plzen'in tecrübeli savunmacısı David Bystron'un, takımının Şampiyonlar Ligi'nde aldığı 1-0'lık BATE Borisov gali

Şampiyonlar Liginde doping!

Viktoria Plzen'in BATE Borisov'u 1-0 yendiği maçın ardından doping testine tabi tutulan David Bystron'un test sonuçları pozitif çıktı.

Viktoria Plzen'in tecrübeli savunmacısı David Bystron'un, takımının Şampiyonlar Ligi'nde aldığı 1-0'lık BATE Borisov galibiyetinin ardından yaptırdığı doping testi pozitif çıktı.

Bu galibiyetle Viktoria Plzen H grubunu Barcelona ve Milan'ın ardından üçüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne gitmişti. UEFA, doping testinin sonuçlarından Viktoria'yı bu haftanın başlarında haberdar etti.

Bystron'un doping kullandığı kanıtlansa da, kulübün basın sözcüsü Pavel Pillar bu durumun Avrupa Ligi'ndeki varlıklarını tehlikeye atmadığını açıkladı.

Pillar, konu hakkında kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamalarda "Şansımız var ki bu durumun maç sonuçlarıyla bir alakası yok. Böyle durumlarda her türlü ceza, dört ya da beş oyuncunun doping yapması halinde veriliyor" şeklinde konuştu.

Çek ekibi, Avrupa Ligi ikinci turunda önümüzdeki Şubat'ta Schalke'yle karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor