Şampiyonlar Ligi finalinde bunu yapmak yasak!

 Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde, tütün ve benzeri ürünlerin kullanılması yasaklandı. UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, Real Madrid ile Atletico Madrid arasında Portekiz'in Lizbon kentindek

Şampiyonlar Ligi finalinde bunu yapmak yasak!
 Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde, tütün ve benzeri ürünlerin kullanılması yasaklandı.
 
UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, Real Madrid ile Atletico Madrid arasında Portekiz'in Lizbon kentindeki Luz (Işık) Stadı'nda oynanacak final maçında sigara yasağı uygulanacağı bildirildi.
 
UEFA'nın "futbol sayesinde sağlıklı yaşam" ilkesi doğrultusunda aldığı bu karar doğrultusunda, maçı yerinde izlemek isteyen futbolseverler, stadyum içi ve dışındaki bölgelerde tütün ve benzeri ürünleri kullanamayacak.
 
Maç başlamadan önce, taraftarlara sigara kullanılmasının yasak olduğu yönünde anons da yapılacak. Sigara içme teşebbüsünde bulunanlar, yetkililerce uyarılacak.
 
Açıklamada, geçen hafta oynanan UEFA Avrupa Ligi finalinde de aynı uygulamaya yer verildiği hatırlatılırken, UEFA'nın bu tutumuyla sigaraya karşı yürüttüğü mücadelede kararlılığını gösterdiği vurgulandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler