Şampiyona Trabzon'da başlıyor

Bu yıl 8. 'si düzenlenecek olan U-17 Erkekler Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası, 19-26 Haziran 2011 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak. Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerindeki salonlarda gerekleştirilecek olan şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra

Şampiyona Trabzon'da başlıyor

Bu yıl 8. 'si düzenlenecek olan U-17 Erkekler Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası, 19-26 Haziran 2011 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak.

Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerindeki salonlarda gerekleştirilecek olan şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra İtalya, Mısır, Karadağ, Tunus, Hırvatistan, Katar ve Libya katılıyor. Daha önce Tunus ta yapılması planlanan müsabakalar Tunus da ki olaylar nedeniyle Türkiye ye alınmıştı.

U-17 Erkekler Hentbol Milli Takım Antrenörü Aydemir Aslankaya, yeni bir kadro kurduklarını dört ayrı ülkede kamp yaptıklarını belirterek, "Bir yıl gibi kısa sürede yeniden yapılanmaya gittik. Hentbolün alt yapısını oluşturuyoruz. Amacımız geleceğin Milli takımını oluşturmak. " dedi.

Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını anlatan Aslankaya, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler