Şampiyon TS maçına gelemedi

 Trabzonspor yönetimi aslen Trabzonlu olan Dünya Süper Sport Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nu Gençlerbiriği maçına davet etti.Ancak Sofuoğlu Trabzonspor’un davetini aynı tarihte yapılacak olan şampiyona nedeni ile kabul etmedi.  Şampiyona hazırlık

Şampiyon TS maçına gelemedi

 Trabzonspor yönetimi aslen Trabzonlu olan Dünya Süper Sport Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nu Gençlerbiriği maçına davet etti.

Ancak Sofuoğlu Trabzonspor’un davetini aynı tarihte yapılacak olan şampiyona nedeni ile kabul etmedi.  Şampiyona hazırlıklarını sürdüren Sofuoğlu Trabzonspor yönetimini arayarak programım dolu. Gençlerbirliği maçının oynandığı tarihte ben yarışlarda olacağım. Şampiyona sonrası  Avni Aker’de oynayacağınız bir başka maça gelebilirim" dedi

Bordo Mavili ekibin yönetimi Sofuoğlu’nu programının uyacağı , Avni Aker’de oynanacak olan bir  başka maça davet edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor