Şampiyon Erdoğdu Lisesi TRABZON'DA

Guatemala'da düzenlenen Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Erdoğdu Anadolu Lisesi, Başbakanlığa ait Ata Uçağıyla bu  akşam saatlerinde İstanbul'dan Trabzon'a geldi.Trabzon Havalimanında Dünya Şampiyonu t

Şampiyon Erdoğdu Lisesi TRABZON'DA

Guatemala'da düzenlenen Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Erdoğdu Anadolu Lisesi, Başbakanlığa ait Ata Uçağıyla bu  akşam saatlerinde İstanbul'dan Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanında Dünya Şampiyonu takımı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Genel Sekreter Köksal Güney, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili adayları, Trabzon Lisesi eski Müdürü Ömer Eyüpoğlu, futbolcuların aileleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

Uçaktan inen oyuncular toplu fotoğraf çektirdikten osnra Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait otobüsle şehri turu attılar.

"ŞAMPİYON OYUNCULAR NELER SÖYLEDİ?" TIKLAYIN

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

"HACIOSMANOĞLU NELER SÖYLEDİ?" TIKLAYIN!

SADECE TRABZON'U DEĞİL TÜRKİYE'Yİ SEVİNDİRDİLER

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney karşılamada Haber61.net'e yaptığı açıklamada "Bu Şampiyonluk sadece Trabzon’u değil tüm Türkiye’yi sevindirdi. Türkiye mutlu oldu ama Trabzonspor’u ayrıca mutlu ettiler. Bu oyuncular Trabzonspor alt yapısının oyuncuları. Hepsini tebrik ediyoruz." dedi.

 

BU ŞEHRİN TOPRAĞINDA VAR

Trabzon Lisesi eski Müdürü Ömer Eyüpoğlu Haber61.net’e yaptığı açıklamala başarıda emeği olan herkesi kutladığını ifade ederek" Bu gururu bize yaşattılar. Olağanüstü bir başarı. Bu şehrin mayasında toprağında yetenek var. Ama bizde ayrıca bir yabancı hayranlığı var. Bu hayranlık olduğu sürece bu çocukları kimse görmez. İnşallah böyle olmaz. Bu çocuklara sahip çıkmak lazım. Yoksa Trabzonspor bunlardan yararlanamaz.” dedi.

EVLATLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Haber61 Mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Bu evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Onlara emek veren herkesle bir kent olarak omuz omuza barış ve kardeşlik içindeki yarışla şampiyon olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Onlara daha önce hediye verdik. Şimdide daha büyük bir hediyenin hazırlığı içindeyiz. Temiz bir futbol ortamında nasıl başarılara imza atacaklarını gösterdiler. Trabzonspor’umuz gibi. Spora barışa kardeşliğe kıymet veren spor severlerle yarışların barış içinde olmasını ve kazananlarla hep birlikte gurur duyacağımızı söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

İŞTE ŞAMPİYON OLAN KADRO

adsiz-055.jpg

 

 

img_4516.jpg

img_4517.jpg

11182048_10153803729907080_1325158997988191531_n.jpg

11156419_10153803729712080_4524970360872520233_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler