Şampiyon eleme maçlarına hazırlanıyor

Ringlerin Mini Tyson’u olarak bilinen başarılı boksör Selçuk Aydın, 26 Ocak tarihinde Amerika'da, Meksikalı tecrübeli boksör Jesus Soto Karass ile oynayacağı eleme maçına hazırlanıyor.WBC, Dünya Gümüş Kemer, Dünya kıtalar arası ve Avrupa Boks şampiyonu Tr

Şampiyon eleme maçlarına hazırlanıyor

Ringlerin Mini Tyson’u olarak bilinen başarılı boksör Selçuk Aydın, 26 Ocak tarihinde Amerika'da, Meksikalı tecrübeli boksör Jesus Soto Karass ile oynayacağı eleme maçına hazırlanıyor.


WBC, Dünya Gümüş Kemer, Dünya kıtalar arası ve Avrupa Boks şampiyonu Trabzonlu Selçuk Aydın, 26 Ocak tarihinde Amerika'da, Meksikalı tecrübeli boksör Jesus Soto Karass ile eleme maçına çıkacak. Tecrübeli boksör Selçuk Aydın, Londra’daki kampını tamamlayıp Salı günü bu maç için Vegas’a hareket edecek.


Tecrübeli boksör Selçuk Aydın, yeni ekibiyle uyum içerisinde sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Çalıştığım insanlar çok profesyonel kişiler. Bunların üstünde kimse olacağını düşünmüyorum. Sıkı bir çalışma programın içerisinde bulunuyorum. İki buçuk aylık zorlu bir kamp dönemi geçirdim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kamp süresince bazı küçük sakatlıklarda oldu. Ancak bu olumsuzluk bizi çalışmamızdan yıldırmadı. Sevenlerin dualarıyla maçı kazanacağım. Son bir haftadır uyku saatlerimizi bile Vegas’a göre ayarladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor