"Samet hocama duacıyım"

 Gelişiminde Aybaba’nın çok büyük bir payı olduğunu daha önce de defalarca ifade eden yetenekli oyuncu, Beşiktaş maçında eski hocasına karşı oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

"Samet hocama duacıyım"

Gelişiminde Aybaba’nın çok büyük bir payı olduğunu daha önce de defalarca ifade eden yetenekli oyuncu, Beşiktaş maçında eski hocasına karşı oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Soner “Samet hoca G.Birliği’ni çalıştırdığı dönemde beni altyapıdan A takıma çıkarmıştı. Henüz yaşım 17 idi. Ardından 2008-09 sezonunda Süper Lig’de 13 maç oynadım. O sezondan sonra beni Hacettepe takımına yolladılar. Bir yıl o zamanki adıyla Bank Asya 1 Lig’e gittim. Aslına bakarsanız, gerçek hayatı orada öğrendim diyebilirim. Bugünlere gelmemde Samet hocanın katkısı büyük, ona duacıyım.

Şimdi ise Trabzonspor’dayım ve beni Türk futboluna sunan eski hocam Samet Aybaba’nın çalıştırdığı takıma karşı oynayacağım. Çok heyecanlı olduğumu şimdiden söyleyebilirim” dedi

G.SARAY KULÜBÜ: BÖYLE BİR HAKKINIZ YOK

İşte bu olay nedeni ile Bordo-Mavililer işi resmiyete döktü. Öncelikle G.Saray yönetiminden 6 milyon 100 bin Euro’nun KDV’si olan 1 milyon 100 bin Euro’yu isteyen Bordo-Mavili yönetim, karşı taraftan böyle bir ödeme yapılmasının söz konusu olmadığı cevabını aldı. G.Saray kulübünden farklı düşünen Trabzon yetkilileri, işi resmiyete dökerek noter aracılığıyla bu parayı istedi. Ancak yine bir sonuca ulaşamadı. Bunun üzerine Bordo-Mavililer maliyeden yaptıkları araştırmalar sonucundan KDV haklarının bulunduğunu bir kez daha onaylattı ve bu parayı icra yolu ile tahsis edebileceği bilgisine ulaşarak icra işlemlerini başlattı.

DÜRÜST: BÖYLE BİR ÖDEMEMENİN BENZERİ YOK

Galasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst de bu konu ile ilgili Habertürk’e açıklamalarda bulundu. Dürüst, “Önce nlar bize bir ihtarname gönderdi. Biz de karşılığında bir ihtarname çektik. Bu konu ile ilgili kanun tam net ve açık değil. Açıkçası ne olduğu belli değil. Bugüne kadar benzeri bir durum yaşanmadı. Transferlerde böyle bir ödeme yapılmıyordu. Artık bu durumun sonunda nasıl bir sonuç çıkacak bilemiyorum. Yanlız bu tip olaylar kimseye fayda getirmez, zarar getirir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor