Sambacı Henrique konuştu

Trabzonspor’a geldiği günden beri bir türlü istediği çıkışı elde edemeyen ve adı gidecekler arasında yer alan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique, pazar günü deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma bekliyor.  Antrenmanda oldukça hırslı görünen

Sambacı Henrique konuştu

Trabzonspor’a geldiği günden beri bir türlü istediği çıkışı elde edemeyen ve adı gidecekler arasında yer alan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique, pazar günü deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma bekliyor. 

 

Antrenmanda oldukça hırslı görünen Sambacı Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş’in gözüne girebilmek için çok çalışıyor.

 

Güneş’in kendisine söylediklerini harfiyen yerine getiren Trabzonspor’un golcü oyuncusu Paulo Henrique, “Biliyorum taraftarların ve camianın benden büyük beklentisi var. Bu beklentilere bu zamana kadar cevap veremedim. Eğer hocam bana Fenerbahçe maçında forma şansı verirse bu karşılaşmada kendimi atacağım golle affettireceğim. Bunun içinde çok çalışıyorum” dedi.

 

Henrique, “Ligin ilk yarısında mağlup olduğumuz ve kendi sahamızda iki bir puan kaptırdığımız Fenerbahçe’yi bu kez Süper Final maçında yeneceğiz. Ve onlara kimin daha güçlü olduğunu göstereceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor