Salonda üye tartışması

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak’ın konuşmasında son yapılan üyelerle ilgili eleştirileri salonda atışmalara neden oldu.Özbak'ın, “3 bin 18 ek üye yapıldı bu son aylarda. 1100 gibi bir rakam yapılmalıydı. 2 bin civarında fazlalık var. Bu fazlalık yönet

Salonda üye tartışması

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak’ın konuşmasında son yapılan üyelerle ilgili eleştirileri salonda atışmalara neden oldu.

Özbak'ın, “3 bin 18 ek üye yapıldı bu son aylarda. 1100 gibi bir rakam yapılmalıydı. 2 bin civarında fazlalık var. Bu fazlalık yönetim kurulunun tasarrufunda… Ama divana sorulmalıydı. Bu dönem içerisinde tüzüğün 19/c maddesine göre mevcut üyenin yüzde 15’ini aşarsa divan genel kurulunun görüşünü almalıdır diye bilgilendiriyorum. Bu doldurma üyelerdir" söleri üzerinde salonda, “Aziz Yıldırım 1 milyon üye kampanyası yapıyor ne var bunda?” diye homurdanmalar oldu.

Eski futbolculardan Serdar Bali’nin, “Üye yapsınlar yapsınlar sorun yok” diye seslendiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor